Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Lasten kengät‪» Sandaalit‪» Tikki Aranya lasten sandaalit‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marja P. vahvistettu ostaja, 7.6.2023
Yleisarvosana
Parhaat sandaalit kesäksi lapselle! Kolmas kesä peräkkäin kun nämä tuli meille. Lapsi myös itse tykkää näistä kovasti. Koko 29 sopiva kun pidempi jalka noin 18,1 cm. Jalkojen leveys kapea/normaali. Jaloissa on kuitenkin korkeutta ja varpaille tykkää tilasta. Tuli heti käyttöön, joten ei vaadi suurta kasvuvaraa. Suosittelen normaalille jalalle. Korkeutta saa säädettyä tarroilla. Jos lapsi tarkka kivistä, sukat alle. Vinkki: Kesän jälkeen menee hyvin sisätossuina päiväkodissa jos vielä sopivat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.5.2023
Yleisarvosana
Sandra O. vahvistettu ostaja, 26.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.6.2022
Yleisarvosana
Ihanan letkeät kesäsandaalit, jotka mahtuvat vähän pulleampaankin jalkaan. 1cm on hyvä käyntivara näissä sandaaleissa, isommalla varalla lapsen on vaikea kävellä. Yhden tähden vähennän sen takia, että nahka muuttuu helposti kuluneen näköiseksi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.6.2022
Yleisarvosana
Kenkä on mukava ja kevyt jalassa, täydellinen kesään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.5.2022
Yleisarvosana
Nyt sandaalit koossa 26, muut kengät alkaa olemaan kokoa 27. Sandaalit ovat juuri oikean kokoiset ja helppo pukea itse. Viime kesänä oli samat sandaalit pienemmässä koossa ja kestivät hyvin. Käsittelin sandaalit nahan hoito- ja suoja-aineilla.