Yhteystiedot

Iloaskel.fi
Aleksis Kiven katu 30
33200 Tampere
Puh. 045 783 465 41
Y-tunnus : 3214358-3
E-mail: info@iloaskel.fi


Avoinna

Ma  10 - 16
Ti  12 - 18
Ke  12 - 18
To  10 - 16
Pe  10 - 16
La  10 - 16
Su  Suljettu

Nämä aukioloajat ovat ajan tasalla ja niitä päivitetään

Saapuminen

Myymälämme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa Keskustorin ja Laukontorin välissä, ja siksi - tai siitä huolimatta - meille on äärimmäisen helppoa tulla! Keskustorille pääsee nykyään sekä bussilla että ratikalla, ja siitä kun kävelee vajaa 200 m alas Laukontorille päin, niin onkin jo meidän ovella.

Junalla voi tulla kauempaakin, sillä rautatieasemalta kävelet meille reilussa 10 minuutissa. Kesällä meille pääsee kävellen tai pyörällä erittäin kaunista reittiä paitsi Keskustorin kautta, myös Ratinasta Laukonsiltaa pitkin Laukontorille.

Omalla autolla tullessa maksullisia parkkipaikkoja on meidän kadun varressa - myös aivan myymälämme edessä. Ja lisää parkkipaikkoja löytyy Laukontorin reunalta aivan kulman takaa. Pysäköintitaloja löytyy myös aivan läheltä: Sokos, P-Koskikeskus ja P-Ratina. Sokokselta on meille vajaa 300 m kävelymatka, Koskarista 400 m ja Ratinasta 650 m. Ratinassa ja Sokoksella pysäköit tunnin ilmaiseksi.

Jos haluat ennen myymälässä vierailua tarkistaa, löytyykö tiettyjä mallia/väriä/kokoa hyllystä, verkkokaupasta löytyy jokaisen tuotteen sivulta Varastotilanne ja saapuvat -linkki, jota napsauttamalla näet, mitä on hyllyssä ja mitä tulossa. Myymälä ja verkkokaupan varasto on meillä samassa paikassa, joten kaikki tuotteet, jotka ovat "Varastossa", löytyvät myös myymälän hyllystä. Verkkokaupasta voit myös ostaa tai varata tuotteen myymälästä noudettavaksi.

Tervetuloa hyville kenkäostoksille! 🌞