Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Be Lenka


Be Lenka on nimetty perustajansa, slovakialaisen ex-paralympiaurheilija Lenka Cenigován mukaan. Lenka aloitti toimintansa suunnittelemalla ja valmistamalla ergonomisia lasten kantovälineitä. Paljasjalkakenkiä Be Lenka on valmistanut vuodesta 2017 lähtien, ja niitä myydään nykyään jo yli 70 maassa.

Be Lenkan missiona on valmistaa jalkaterveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä, ympäristön kannalta kestäviä, laadukkaita paljasjalkakenkiä lapsille ja aikuisille jokaiseen käyttötilanteeseen ja vuodenaikaan.

Be Lenkan kengät sopivat erityisesti leveään jalkaan, ja niistä löytyy kaikki jalkaterveyttä edistävän jalkineen hyvät ominaisuudet, jotka mahdollistavat jalan luonnollisen toiminnan ilman rajoituksia: ohut ja joustava pohja, leveä, jalanmuotoinen kärkiosa, kantakorottomuus ja keveys.

Be Lenkan jalkineet valmistetaan käsityönä Euroopassa (enimmäkseen Slovakiassa) ensiluokkaisista eurooppalaisista materiaaleista. Paikallinen kenkien valmistus takaa hyvän laadunvarmistuksen sekä eettiset ja turvalliset työolot. Tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa käytetään uusinta saatavilla olevaa tutkimusta ja teknologiaa. (Lue lisää täältä)

Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat Be Lenkalle tärkeitä arvoja. Kenkien valmistuksen ja kuljetuksen ympäristövaikutukset pyritään minimoimaan laatuun panostamisen lisäksi mm. välttämällä massatuotantoa - kenkiä valmistetaan vain tarvittava määrä jälleenmyyjien ennakkotilausten perusteella. Osa kengistä valmistetaan laadukkaista ylijäämämateriaaleista.

Be Lenkalla uskotaan "hitaaseen muotiin", ja he rohkaisevatkin asiakkaita ostamaan harvemmin ja valitsemaan viisaasti laatua sen sijaan, että ostaisi useammin huonolaatuisia tuotteita.

Be Lenkan toimitusjohtaja Juraj Fehervarin mielestä paljasjalkakengissä parasta on mukavuus ja vapaus. Kengän kuuluu mukautua jalan muotoon eikä toisin päin:

"Barefoot shoes give me comfort and freedom. I don't like to limit myself in everyday life, and Be Lenka shoes give me that unrestricted feeling. A shoe should be foot-shaped and not the other way around."

www.belenka.com

Tuotemerkin kaikki tuotteet