Tuotteet‪» Aikuisten paljasjalkakengät‪» Vapaa-ajan kengät‪» Anatomic nauhattomat tennarit‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.7.2022
Yleisarvosana
Oikein kivannäköiset ja hyvät kengät lapselle leveään jalkaan. Tilasin tyttärelle, jonka jalka 36-37, koon 38 ja oli oikein passeli. Varmaan suosittelisin tilaamaan yhtä isomman koon kuin normaalisti.
Anonyymi 26.6.2022
Yleisarvosana
Mielestäni nämä ovat perusvarmat kompromissikengät, joissa hinta-laatusuhde on ok. Paksumpi pohja antaa vaimennusta, varvastila on leveämpi kuin normaalikengissä (minulla saisi olla hän leveämpikin, mutta pystyn näitä hyvin käyttämään). Sopivat mielestäni parhaiten normaaliin tai kapeampaan jalkaan kuin leveämpään räpylään. Pohjan ja kengän väliset sauman alkavat helposti hieman irvistelemään, mutta se ei haittaa käytössä. Ne saa halutessaan itse liimattua takaisin kiinni, jos ne häiritsevät liikaa.
Anonyymi 4.5.2022
Yleisarvosana
Tilasin kengät kokoa 38 23,5cm pitkään ja 9,4cm leveään jalkaan johon vaikuttavat olevan sopivat.
Sari M. 23.4.2022
Yleisarvosana
Ihanat perustennarit. Taulukon mukaisesti kokeilin 24,5/9,7cm jalkaan kokoa 40, mutta tykkään itse vähän napakammasta,joten otin kuitenkin koon 39 käyttöön. Varpailla hyvin tilaa leveyssuunnassa ja vaivaisenluukin mahtuu olemaan hyvin ilman painamista. Olen tyytyväinen kenkiin. Suosittelen!
Anonyymi 2.4.2022
Yleisarvosana
Perustennarit. Tilattu koko 40 25cm pitkään jalkaan. Käyttökokemuksia ei vielä ole, mutta kengät ovat siistit hintaansa nähden