Tuotteet‪» Aikuisten paljasjalkakengät‪» Vapaa-ajan kengät‪» KOEL Faro talvikengät‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 23.12.2021
Yleisarvosana
Tosi kivan näköiset kengät, ulkonäöltään parhaat jotka olen löytänyt (myyntikuvat eivät todellakaan anna oikeutta). Ensimmäiset pj-talvikengät mulla, ja valitettavan kylmät. Heti kyllä hohkaa kylmä läpi vaikka on villasukka alla, kokemusta parista pakkasasteesta kymmeneen. En aktiivisesti ole kävellyt mutta en paikallani seisoskellutkaan. Näin ohuelta pohjalta tuskin voi muuta odottaa, maasta se kylmä hohkaa. Erilaista pohjallista en ole vielä kokeillut. Miinusta myös matalasta varvastilasta. Muuten kyllä mukavat ja tuntuma maahan on hyvä niinkuin kuuluukin, eivätkä vaikuta liukkailta. Ostin parin cm käyntivaralla vaikka sisämitaksi suositeltiin tuotteen tiedoissa pienempää, eikä ole yhtään liian suuret. Suosittelen siis ostamaan isommat. Seuraavat talvikengät minulla eivät kyllä tule olemaan pj-mallistoa, harmi. Ei vaan tarkene, vaikka muuten mukavat olisivat jalassa.
Anonyymi 12.12.2021
Yleisarvosana
Ihanat kengät! Ostin koon 39 matalaan 24,5 senttiä pitkään ja 9,5 cm leveään jalkaan. Kengät sopivat kun jalassa on vain ohut sukka, jalkapöydän päältä on aika napakka, mutta toivon että nahka hieman pehmenee ja venyy käytössä. Pohja tuntuu lumella pitävämmältä kuin esim. Lemsin boulderbootissa ja joe nimblen wandertoesissa. Piti varpaat lämpinä vajaan tunnin kävelylenkin ajan -15 asteen pakkasessa. Vaikuttavat laadukkailta, nahka on paksuhkoa ja kestävänoloista. Pieni tarra vetoketjun yläpäässä vähän arveluttaa käytännöllisyyden ja kestävyyden osalta. Muuten ihan täydelliset!
Anonyymi 11.12.2021
Yleisarvosana
Mukavat ja pehmeät kengät. Hyvin matalat jalkapöydästä, minkä vuoksi eivät ole niin lämpöiset.