Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisten kengät‪» Vapaa-ajan kengät‪» Talvi‪» Leguano Husky‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jari L. vahvistettu ostaja, 24.12.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvät jalassa. Ns. Normikenkä 41 - 41,5 nämä 42 ja täydellinen istuvuus. Joka euron arvoinen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2022
Yleisarvosana
Aivan täydelliset talvikengät. Tarvittaessa mahtuu villasukkakin väliin, mutta toistaiseksi on menty pakkasillakin ilman.
Timo N. vahvistettu ostaja, 19.12.2022
Yleisarvosana
Jalkani on 28,3cm ja tilasin kokoa 46 kengät ja huopapohjalliset. Juuri sopivat jalkaan. On kuin olis lämmin pörrösukka jalassa. Täydelliset! Pitävätkin vielä. Ei tarvi liukastella ainakaan lumella.
Susanna M. vahvistettu ostaja, 8.11.2022
Yleisarvosana
Aivan ihanat jalkaan! Pehmeät ja kevyet leguanon tapaan. Vedenpitävyyttä en vielä ole päässyt lumessa testaamaan, mutta vaikuttavat hyviltä ja todella lämpimiltä. Villasukkakin mahtuu tarvittaessa mutta ilmankin on sopiva. Tossumainen kenkä antaa tässä suhteessa hyvin periksi.
Airi S. vahvistettu ostaja, 30.10.2022
Yleisarvosana
Ihanat kengät. En ole vielä käyttänyt näitä ulkona, odotan kylmempiä kelejä. Kävin Iloaskeleessa sovittamassa. Koko 38, sama kaikissa normikengissä myös.
Anna S. vahvistettu ostaja, 18.9.2022
Yleisarvosana
Tilasin nämä kengät, koska halusin lämpimät ja monikäyttöisen paljasjalkakengät syksyyn/talveen. Nämä ovat ylittäneet odotukseni. Jaloissa ihana vapauden tunne, vuori mukavan pehmeä sekä kenkien ulkonäkö miellyttävä. Kengät sopivat hyvin farkkujen kanssa pidettäväksi sekä ulkoiluvaatteisiin. Minulla on entuudestaan ollut vibram fivefingersejä ja nyt on mahtavaa saada kokea tämä jalkojen ja varpaiden vapauden tunne myös muina vuodenaikoina, koska fivefingersejä olen käyttänyt vain kesäisin. Kengät pienehköä mitoitusta, yleensä minulla kengissä 37, mutta näissä jopa 39(tähän kokoon mahtuu kivasti villasukka talvella). Veden pitävyys ollut tähän asti hyvä. Kaikin puolin tyytyväinen. Suosittelen leguano kenkiä lämpimästi muillekin.
Päivi P. vahvistettu ostaja, 12.3.2022
Yleisarvosana
Ihanat kengät mun vaivaisenluista leveille jaloilleni. Helppo pukea ja mukavat jalassa. Asiakaspalvelu 10 +
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.1.2022
Yleisarvosana
Jenni V. vahvistettu ostaja, 4.1.2022
Yleisarvosana
Tyylikäs ja kiva jalkaan. Koko naftia, saa ottaa omaa kokoa isomman. Jo pienelläkin pakkasella tuntuu että kengissä tulee kylmä vaikka vuorta onkin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2021
Yleisarvosana
Todella mukavat ja pehmeät jalassa. Menee leveäänkin jalkaan. Hyvin tarkeni kävellä -30°C pakkasella, kun oli villapohjallinen ja merinovillasukka.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.11.2021
Yleisarvosana
Todella mukavat kengät! Pakkasilla tarvitaan lämpimämpi sukka ja oikein kylmillä lisäpohjallinen.