Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Lasten kengät‪» Talvi‪» Be Lenka Snowfox - lasten‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anna M. vahvistettu ostaja, 14.5.2022
Yleisarvosana
Niin matalat jalkapöydän kohdalta, että lapsi suostui laittamaan jalkaansa vain kahdesti. Meille siis täysin turha ostos. Laatu vaikuttaa muuten ok:lta, mutta pidemmästä käytöstä ei tosiaan ole kokemusta.
LAURA H. vahvistettu ostaja, 8.3.2022
Yleisarvosana
Nämä kengät ovat sopivimmat saatavilla olevat leveään ja pulleaan leikki-ikäisen jalkaan. Eskarilaisen pohjekin on jo kaventunut sen verran, ettei varren kanssa tee tiukkaa, vaikka kengän sisään menevät sisähousut olisivat paksummatkin (esim. käännettävät lahkeensuut). Nauhoihin piti erikseen hankkia pikakiinnityksellä olevat, jotta lapsi pärjää hoidossa niiden kanssa itsenäisesti. Meillä on koon 27 ja 34 kengät lapsilla, mustat ja siniset. Kumpikin tykkää kengistään kovasti. Kengän varret ovat mukavan korkeat, niin ei mene lumi nilkoista sisään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.1.2022
Yleisarvosana
6-vuotias tykkää saappaistaan kovasti ja jalat ovat pysyneet lämpiminä. Saa saappaat helposti itse jalkaansa. Nahkaisen (?) kärkiosan kuluminen muutamassa viikossa rumannäköiseksi on harmillista.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2021
Yleisarvosana
Boots are looking very, very good. Also they are warm and comfortable!