Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Paljasjalkakengät aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Talvi‪» Peerko Frost‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Suvi L. 25.10.2022
Yleisarvosana
Tilasin koon 39 kengät 23/10 mittaiseen ja korkeaan jalkaan. Villasukkavara. Tuntuu oikein hyviltä ja ei ollenkaan liian isot.
Suvi H. 22.10.2022
Yleisarvosana
Kauniit ja laadukkaat kengät.
Anonyymi 17.10.2022
Yleisarvosana
Ihanat ja lämpimät kengät, hyvän kokoiset noin 25,8 mm leveisiin pitkiin jalkoihin. Mahtuu paksumpi sukka. Ainoa miinus ettei vetoketjua ole niin nauhoja saa sitoa, mutta eipä ole sitä rikkoutuvaa osaa toisaalta. Hieman korkeampi varsi tekisi näistä täydelliset.
Anonyymi 6.10.2022
Yleisarvosana
Koko 40 sopi erinomaisesti 24,5 cm ja 10-11cm leveisiin jalkoihini. Malli sopii hyvin leveisiin jalkoihin mutta korkean jalan kanssa voi jäädä liian ahtaaksi. Villasukkavaran jos olisin halunnut niin sitten kokoa isompi olisi ollut parempi. Ihanan pehmeää nahkaa, jopa niin pehmeää että rypistyy melko nopeasti käytössä. Todella mukavat, kevyet ja pehmeät jalassa. Helppo pukea ja riisua vaikka ei vetoketjua olekaan.
Niina S. 30.9.2022
Yleisarvosana
Todella pehmeät ja mukavat jalassa. Hyvin tilaa, koko vastaa hyvin "normikenkiä". Ei hiosta vaikka käyttäisi sisällä. Tosi hyvät jalassa, ei paina eikä purista mistään. ps. Loistava asiakaspalvelu☺️
Anonyymi 22.9.2022
Yleisarvosana
Pientä kokoa. Normaalisti paljasjalkakengissä kokona 40 mutta näissä liian pieni. Varsinkin jalkapöydän päältä puristi, enkä viitsi tilata isompaa kokoa jos on vain väärä malli eli liian matala. Muuten aivan ihanat kengät olisi. Harmi ettei minun jalkaani sopiva.
Kaisa K. 20.9.2022
Yleisarvosana
24,5/10 ja 25/10 kokoisiin jalkoihin 40 hyvä! 39 puristi jalkapöydän päältä matalaa jalkaa. Ihanat!
Anonyymi 18.9.2022
Yleisarvosana
Paljasjalkakengät oli paras valinta ikinä, arjen ilo jaloille ja koko keholle....koko oli 41,varpaille hyvää tilaa liikkua ja mahtuu villasukka ja pohjallinen talvella. Jalkapöytä on minulla hieman rintava ja siro, myös leveä varpaiden kohdalt, mutta jalkani ovat pitäneet leveästä lestistä ja tilasta kengässä jossa liikkumatilaa varpaille ja koko jalalle rullata askeleilla. Vaikka kenkä on villakarvalla , olen käyttänyt jo nyt syksyllä viileimpinä päivinä. Myyjän suosittelema pintakäsittely suojaavalla suihkeella nahan pinnalle oli hyvä, hylkii kosteuden pinnalta ja kenkä pysyy kuivana. Suosittelen, askel mukavasti rullaa kenkien kanssa kevyestija luonnollisesti ja kehossa huomaan rennompaa oloa mitä tavallisten kenkien kanssa kävelyssä.
Elina K. 14.9.2022
Yleisarvosana
Ostin koon 39 jalkoihin jotka 24,2 ja 9,6 cm (mitat isommasta jalasta). Minulla on korkeat holvikaaret ja matalat päkiät & varpaat, kapeat kantapäät. Kengät istuvat jalkaan hyvin, ja nauhoitus mahdollistaa paksujenkin villasukkien käytön niin, että kenkään jää ilmatilaa. Tuntuvat lämpöisiltä, vaikka toki pakkaset vielä kokematta. Ennen kaikkea kengät ovat kauniit! Hyvä kun ei ole vetoketjua, perinteinen maiharimainen olemus siis.
Emilia V. 29.3.2022
Yleisarvosana
Tilasin koon 38 23.1 ja 23.2 cm mittaisiin jalkoihin. Ovat reiluhkot, mutta hyvin käytettävissä. Luulisin että koko 37 olisi liian nafti, villasukka tuskin mahtuisi. Laadukkaan oloiset kengät, varsi on yllättävän reilun kokoinen. Ylimmät hakaset koskettaa toisiaan, joten käytän vain kahta alimpaa. Toivottavasti kestävät seuraavat vuodet hyvin käytössä!
Anonyymi 17.2.2022
Yleisarvosana
Olen tyytyväinen ostokseeni! Lesti on leveä ja kenkiin mahtuu hyvin paksukin sukka. 24,5cm jalkaan koko 39 sopiva. Peerkot on lämpimät -20 asteen pakkasilla oikeanlaisen sukan kanssa. Loskakeleillä jalat pysyi kuivina. Pitävät pohjat. Nämä on ihanat!
Anonyymi 9.11.2021
Yleisarvosana
Ihanat lämpimät ja tyylikkäät nilkkurit! Koko 39 sopiva 24,3 cm normaalilevyiseen jalkaan.
Kirsi A. 6.9.2022
Tyylikkäät ja miellyttävät kengät. Otin koon 42 26cm jalkoihin. Sopiva käyntivara. Leveys riittää juuri ja juuri erittäin leveisiin jalkoihini (~12cm). Joustavat. Upea kastanja sävy. Pehmeä ja lämpöisen oloinen vuori. Näillä kelpaa kulkea syksystä kevääseen. Vahva suositus!