Tuotteet‪» Aikuisten paljasjalkakengät‪» Vapaa-ajan kengät‪» Anatomic tennarit‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.8.2022
Yleisarvosana
Hinta-laatusuhde erinomainen. Siistin näköiset ja mukavat jalassa.
Anonyymi 20.7.2022
Yleisarvosana
Ostin koon 24,3/24,0 cm pituisiin ja 10,0 cm leveisiin jalkoihin koon 39. Nämä olivat minulle ensimmäinen varsinainen kosketus pj-kenkiin ja ovat olleet muutaman kuukauden ahkerasti päivittäisessä käytössä. Päkiän kohdan sauma on ajoittain hangannut pikkuvarpaaseen ja ahkeran käytön myötä reunojen liimaukset ovat alkaneet irvistää niistä kohdin, mistä kenkä taipuu askeltaessa. Käytön myötä voin todeta myös, että olisi pitänyt tilata koko 40, se olisi varmasti parempi minulle. Mielestäni näissä on silti hinta-laatusuhde erinomainen ja ensi kesäksi haaveilen hankkivani nämä isommassa koossa.
Anonyymi 15.7.2022
Yleisarvosana
Nätit kengät! Leveyttä on paljon, mutta normaalisti 39 jalkaani tämän kengän sama koko oli liian pieni pituussuunnassa. Kengät meni tyttärelle odottamaan käyttöä. Hinta-laatu suhde oikein hyvä! Kannattaa ehkä ottaa normaalia kokoa yksi isompi koko.
Tiina L. 11.6.2022
Yleisarvosana
Vastasi kokoaan ja oli sellaiset mitä ajattelin. Kompromissi-paljasjalkakengät, koska pohja on paksumpi ja ei ihan niin taipuisa kuin pj-kengissä. Varvastila on riittävä. ihanat kimallekengät 😊
Anonyymi 2.6.2022
Yleisarvosana
Kivat ja kevyet tennarit kesään. Ihana löytää nätit tennarit, joissa varpaillakin tilaa olla! Oma kengännumero vaihtelee 37-38 välillä ja nyt 38 oli sopiva. Plussaa myös kattavasta värivalikoimasta!
Mari L. 29.5.2022
Yleisarvosana
Tennarit näyttävät kivoilta. Punainen väri on juuri oikea. Malli on hyvä jalalle ja varpaille on tilaa. Kenkä ei tunnu erityisen painavalta, vaikka onkin vähän painavampi kuin paljasjalkakengät yleensä. Ainoa miinus, että hiertää hieman kantapäätä. Pehmenee toivottavasti käytössä.
Anonyymi 22.5.2022
Yleisarvosana
Minulle ensimmäiset pj-kengät. Miellyttävät jalassa ja myös kivan näköiset. Näitä voisi hommata useammassa eri värissä. Minun jalan koko 24cm ja 38 oli sopiva koko kengässä.
Anonyymi 20.5.2022
Yleisarvosana
Minna E. 11.5.2022
Yleisarvosana
Ok kengät arkeen. En aluksi ollut varma istuvuudesta, tuntuivat tilavilta ja kantaosa jäykältä, mutta kiristämällä nauhoista ja laittamalla kantapäähän ylimääräisen pehmikkeen olen saanut kengät sopivammaksi ja se on helpottanut sisäänajoakin kantapään osalta. Nauhat olivat liian pitkät, joten vaihdoin lyhyempiin. 25/10 cm jalkaan ostin koon 41.
Helena K. 10.5.2022
Yleisarvosana
Ihanan kirkkaan väriset, sopivan leveät. Minulle oli sopiva koko se, minkä ottaisin normaalistikin. Leveyden ansiosta ei tarvinnut ottaa isompaa kokoa, kuten kapeammissa täytyisi. Vielä en ole ehtinyt kauheasti käyttää, kantapään kangasreuna meinaa tehdä rakkoa, mutta uskon, että kangas pehmenee käytössä.
Johanna N. 9.5.2022
Yleisarvosana
Tilasin koon 38 kengät koon 23,5cm (pituus) ja 9cm (leveys) jalkaan ja tuli juuri täsmälleen sopivat. Arvelisin, että 39 voisi olla myös ok, mutta tämä 38 on juuri sopiva itselleni, ei purista eikä hankaa mistään :) arvioisin oman jalkaterän olevan ehkä keskikorkea. Mukavasti tilaa myös varpaille ja sopiva pohjan paksuus, varsin lähellä peruskevyttennaria pohjan osalta, joskin paljon parempi silti! Väri on mustassa ja kimaltavassa pysynyt todella hyvin muutaman viikon käytön jälkeen ja siistinä muutenkin. Näistä tuli lemppari kengät ja täytyy ehdottomasti ostaa lisää :)
Tia R. 25.4.2022
Yleisarvosana
Todella nätit ja mukavat jalassa. Itselläni on suhteellisen kapea jalka ja sopivien paljasjalkakenkien löytäminen on välillä ollut haastavaa, mutta nämä istuvat omaan jalkaani täydellisesti. Tilasin koon 39.
Anonyymi 10.4.2022
Yleisarvosana
Koko vastasi taulukkoa mutta väri oli pettymys kuvassa näyttivät kirkkaan keltaisilta mutta todellisuus oli muuta eivät olleet kirkkaan keltaiset vaan enemmän sinapin keltaiset.muuten hyvät hinta laatusuhde ok
Anonyymi 7.4.2022
Yleisarvosana
Hintalaatusuhde ok. Tilasin koon 40 mitä normaalistikin käytän. Pohjan saumat alkavat irvistää suht helposti jos kyykistyy toistuvasti. Itsellä on korkea jalkapöytä ja paksun pohjallisen kanssa tekee tiukkaa. Ohuemman pohjallisen kanssa ok.
Anonyymi 7.4.2022
Yleisarvosana
Hyviltä tennareilta vaikuttaa, istuu hyvin jalkaan. Vähän tavallista pienempää kokoa.
Anonyymi 29.3.2022
Yleisarvosana
Kengät vastaavat hyvin kuvaustaan. Ovat siis hieman painavammat kuin pj:t yleensä (Siitä yksi tähti pois). Muuten aivan tosi kivat! Kimaltava musta on tosi kiva kesäkenkä. Hinta-laatusuhde mielestäni todellakin kohdallaan. Irroitettava pohjallinen plussaa. Näitä haluaisi useammassa eri värissä!
Erika E. 24.3.2022
Yleisarvosana
Vallan upeat kengät, ekat omat paljasjalkatennarit. Nätit ja ihanat jalassa. Täyttä varvasrakkautta.
Anonyymi 22.3.2022
Yleisarvosana
Täydelliset ja mukavat leveäänkin jalkaan. Ihanan kevyet. Koko vastasi ilmoitettua.😍